Anbefalinger

Hva kundene sier

 • Vår bestilling ble løst på en faglig, ryddig og rask måte.

  Line Kongssund

  Moelven IL

  Portrett av Lone Kongssund.
 • Du har klart å fange det som er viktig for oss, stemning og folk som koser seg.

  Kees Oscar Ekeli

  Bjørneparken

  Portrett av Kees Oscar Ekeli.
 • En leverandør som finner løsninger i stedet for å se problemer.

  Eirik Strype

  EKKO Grafisk

  Portrett av Eirik Strype.
 • Veldig tilgjengelig, effektiv og hyggelig!

  Miriam Andresen

  amnt

  Portrett av Miriam Andresen.
 • Gi oss en anbefaling

  Har du noe å si om oss?

  Nærbilde av en tommel opp.
  Portrett av Lone Kongssund.

  Line Kongssund

  Rådgiver anlegg og idrettsråd

  Moelven IL

  Arrangementskomiteen for «Åpning av Skarpsno Arena», hadde hatt noen hektiske uker og dager i innspurten til åpningen av det nye friidrettsanlegget, som var satt til 10. september.

  På vårt fellesmøte i komiteen fire dager før åpningen skulle finne sted, var det primus motor Dag Kåshagen som kastet fram ideen om at vi burde ha en «profesjonell filmer», som tok dronebilder og filmatiserte selve åpningsdagen? Tiden var knapp, og jeg fikk oppdraget om å undersøke om det fantes noen som kunne løse oppdraget på så kort varsel?

  Jeg hadde erfaring med Erik Hansen Studio fra tidligere, under åpningen av Pilegrimsbua i Stange kommune, som han løste på en utmerket måte i 2021. Derfor var han den første jeg tenkte på, også denne gangen. Tre dager før åpningen ble Erik Hansen oppringt, og jeg presenterte oppdraget, som denne gangen var for frivilligheten og Moelven IL, friidrett. Han ble utfordret på å filmatisere mangfold i aktivitet og deltagelse, idrettsglede og stolthet over det nye anlegget – og synliggjøre selve åpningen med bl.a. snorklipping. Dette skulle være en film på 2-3 minutter som vi kunne ha som et godt minne og tilbakeblikk, og som kunne synliggjøre stoltheten av all frivilligheten som har blitt lagt ned – for å få til dette anlegget. Filmen kan også brukes som promotering av Moelven IL generelt og friidretten spesielt, og være som en inspirasjon for andre kommende anleggsbyggere – og mulige bidragsytere?

  Vi i Moelven IL, friidrett vil rette en stor takk til Erik Hansen Studio, som løste vår bestilling på en faglig, ryddig og rask måte. Hansen var også mottakelig for innspill før, underveis og etter innspillingen, og gjorde redigeringer etter våre ønsker. Vi opplevde Erik Hansen Studio som en særdeles hyggelig samarbeidspart, som vi mer enn gjerne vil anbefale til andre!

  Portrett av Kees Oscar Ekeli.

  Kees Oscar Ekeli

  Direktør

  Bjørneparken

  Snakk om å overlevere, da 🙂 Fantastiske bilder, Erik, og rett og slett mye bedre enn jeg kunne håpe på.

  Du har klart å fange det som er viktig for oss, stemning og folk som koser seg. Jeg kan ikke annet enn å si tusen takk for dette.

  Portrett av Eirik Strype.

  Eirik Strype

  Grafisk designer / Partner

  EKKO Grafisk

  Erik Hansen Studio bygget vår nettside basert på våre skisser. Et sømløst samarbeid med mange gode råd på løsninger for å optimalisere siden.

  Kort ventetid på korrekturer. Det ble også laget en lettforståelig instruksjonsfilm på hvordan vi skulle benytte verktøyet for redigering av siden.

  Siden ble også godt tilpasset nettbrett og mobil. En leverandør som finner løsninger i stedet for å se problemer. Går ikke akkurat det man ønsker rent teknisk, finner vår leverandør alltid et godt alternativ. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

  Portrett av Miriam Andresen.

  Miriam Andresen

  Frisør / Stylist

  amnt

  Erik er utrolig dyktig i det han gjør! Veldig tilgjengelig, effektiv og hyggelig – går rett og slett langt for å møte kundene sine og leverer alltid.

  Anbefales på det varmeste!

  Nærbilde av en tommel opp.

  Anbefalinger