Vilkår og betingelser

Betaling

Betalingskort (debet- og kredittkort): Vi mottar følgende kort: VISA og Mastercard via PayPal, samt Vipps.

Sikkerhet

Når du betaler med betalingskort er du alltid sikret mot misbruk. Du har ingen selvrisiko i tilfelle kortet ditt blir misbrukt i en nettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem. Dermed er du bedre sikret enn i den fysiske verdenen, hvor du har en selvrisiko på 1 200 NOK hvis kortet ditt misbrukes ved bruk av pin-koden. Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er kryptert (SSL), og på den måten er det kun PBS som kan lese dem. Hverken elegantebilder.no eller andre har mulighet for å lese opplysningene.
Ved standardvarer som wallstickers, trekkes beløpet når varene sendes fra Illux.no

Levering

Den normale leveringstiden for produkter i følgende produktkategorier: Illux Art, Ditt Foto, og Tapet er ca. 6 arbeidsdager. For produktgruppene Din PopArt og Din Collage avhenger leveringstiden av hvor hurtig designet godkjennes av deg. Den normale leveringstiden for Din PopArt og Din Collage er ca. 11 arbeidsdager. For Wallstickers er leveringstiden 2 til 4 arbeidsdager. Ønsker du den nøyaktige datoen kan du kontakte Illux.no telefonisk på (+45) 70 25 08 12 eller på mail, post@illux.no. Illux.no vil ikke kunne opplyse om dato for levering i alle tilfeller, da det kan være avhengig av Illux.no’s underleverandører og de benyttede fraktfirmaer.
Leveringstiden kan være lengre i forbindelse med helligdager, Illux.no’s leverandørers ferieperioder og feilleveranser fra leverandører.
Ved bilder mindre enn 110 x 170 cm blir forsendelsen sendt med Posten Norge. Ved bilder større enn 110 x 170 cm skal levering avtales nærmere med Illux.no.

Forsinkelser

Inntreffer det forsinkelser er bestilleren kun berettiget til å oppheve avtalen såfremt han samtidig med avtalens inngåelse har presisert betydningen av at levering skjer på nøyaktig bestemt tid, og at han av Illux har fått tilkjennegivelse om at dette kan overholdes.

Angrerett

Du har rett til å angre kjøpet ditt.
Produktgruppene Din Tapet, Ditt Foto, Din Collage og Din PopArt, som alle blir spesialframstilt, er det lovmessig kun angrerett på inntil produksjonen påbegynnes. Illux har allikevel valgt å gi 14 dagers returrett på disse varene. Hvis du benytter deg av returretten, får du refundert beløpet svarende til selve produksjonen, herunder trykk og innramning, men ved Collage og Pop Art er det ingen returrett på selve designutarbeidelsen.
Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende skjer for å skade Erik Hansen Studio.

Returnering

Ønsker du å returnere en vare er det viktig at du vedlegger kopi av originalfakturaen, samt opplysninger om hvorvidt du ønsker varen byttet eller om du ønsker pengene i retur. Hvis du ønsker pengene i retur, trenger vi kontonummeret (IKKE kortnummeret) på den kontoen som pengene skal overføres til.
Returvarer håndteres i den rekkefølgen vi mottar dem. Har du ikke hørt fra oss innen 5 arbeidsdager etter innsendelse av returvaren, bes du vennligst kontakte oss.
Ved returnering av varer betaler du selv for forsendelsen begge veier.
Returvarer må pakkes forsvarlig. Beskadigede returvarer som mottas av Illux, byttes eller refunderes ikke hvis skaden er skjedd på grunn av feilaktig eller mangelfull innpakning ved returneringen.
OBS: Returvarer sendt pr. etterkrav mottas ikke.

Reklamasjon

Etter kjøpsloven gis det reklamasjonsrett i 24 måneder på alle varer. Reklamasjonsretten betyr at du som kunde kan klage over feil og mangler ved produktet som er oppstått i opp til 24 måneder etter kjøpet. Det er dog en forutsetning at disse manglene ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet, eller annen skadeforvoldende atferd. Du må reklamere innen rimelig tid etter at du har konstatert mangelen.
Du kan som forbruker kreve omlevering av varen såfremt reklamasjonen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Illux, eller på annen måte er umulig.

Opphavsrett

Innholdet av denne hjemmesiden er opphavsrettslig beskyttet, og tilhører Erik Hansen Studio eller virksomhetens tilknyttede fotografer.
Hele eller deler av bilder på hjemmesiden må ikke brukes uten tillatelse fra Erik Hansen Studio.
Bilder levert av erikhansenstudio.no må ikke reproduseres, og må ikke brukes i reklamesammenhenger uten tillatelse fra Erik Hansen Studio.

Opplysninger om erikhansenstudio.no

Erik Hansen Studio
Kjøstadvegen 75
2340 Løten
Norge
Organisajonsnr: 923 950 184

Telefon: 993 63 642
E-mail: hei@erikhansenstudio.no

Bankinformasjon

Sbanken
Postboks 7077
5020 Bergen
Norway
Kontonummer: 9802.29.58178
SWIFT/BIC i EURO fra EU: SBAKNOBB
SWIFT/BIC øvrige betalinger: DNBANOKK
IBAN-nummer: NO96 9802 2958 178

Når du legger inn bestillingen, aksepterer du de generelle vilkårene som gjelder for Erik Hansen Studio.

Gjeldene fra 25.03.2020