Web

Nettside til nettbutikk

Fremhevet

Nettside

Alle bedrifter trenger minst en enkel nettside så man kan vise fram hva man driver med og vise kontakt informasjon. Vi produserer flotte nettsider i WordPress.

Fremhevet

Nettbutikk

Øk salge ved å starte en nettbutikk. Bestill en flott nettbutikk og la kunden betale med PayPal og/eller Vipps.

Fremhevet

Serviceavtale

Med vår serviceavtale trenger du ikke huske på å oppdatere WordPress eller plugins. Med webredaktør publiserer vi ditt innhold for deg.

En nettside er viktig for alle bedrifter. Hvis noen lurer på noe om en bedrift er det nettsiden som først sjekkes. Men det er en del krav til dagens nettsider. Den må være tilgjenngelig for alle, støtte GDPR, SEO optimalisert og ikke minst være tilpasset alle skjermstørrelser.

For de fleste som er innom en nettside bruker en smarttelefon og da er det viktig at alt innhold ser bra ut på en liten skjerm.

Nettsidene som Erik Hansen Studio produserer støtter alle optimaliseringer for at nettopp din nettside skal se så bra ut som mulig.

Nettside

Divi bygger på forsiden

Divi bygger på baksiden

Tjenester

Hvor ofte oppdaterer du nettsiden din? Oppdatering av WordPress og plugins som brukes er veldig viktig for sikkerheten til din nettside. Men selv om din nettside er oppdatert kan det være at noe skjer med den, da er det penger spart å ha en ny backup som kan legges tilbake så man slipper å være uten en nettside i flere dager.

Med en serviceavtale får du oppdatert WordPress og plugins, samt tema. For å være helt sikker at din nettside virker som den skal blir det først tatt backup før oppdatering. Når oppdatering er verifisert og alt er sjekket, blir det tatt en ny backup. På den måten er du helt sikker på at din nettside er trygg.

Synes du det er vanskelig å legge ut ny tekst eller bytte ut bilder?

Velg serviceavtale med webredaktør, så slipper du å bruke tid på ting du ikke er så god til og bruk tiden til det du er best på.

Spørsmål og svar

Holder det med 6 timer webredaktør i året?

For de fleste vil 6 timer i året holde. Hvis du ønsker å bytte ut et bilde og det tar 10 min med tilpassing og optimalisering av bilde, så er det 10 min som blir trekt fra de 6 timene.

Hva koster gjenoppretting av nettside?

Det koster kr 850,- pr time. Har du serviceavtale med webredaktør er dette inkludert i prisen.

Betaling

Begge pakkene faktureres en gang i året til vanlig. Men skulle du ønske en månedlig faktura er det mulig.

Webredaktør

Pris for webredaktør er 890,- pr time, men har du serviceavtale med webredaktør betaler du 690,- pr time utover de 6 timene som er inkludert.

Oppsigelse

Begge serviceavtalene må sies opp minst en måned før ny periode begynner. Men du vil motta en påminnelse ca 2 uker før. Men skulle du ønske å si opp holder det med å sende en e-post til hei@erikhansenstudio.no

Bestilling - Serviceavtale

15 + 5 =

Alle priser er eks. mva