Web

Nettside til nettbutikk

Fremhevet

Nettside

Alle bedrifter trenger minst en enkel nettside så man kan vise fram hva man driver med og vise kontakt informasjon.

Fremhevet

Nettbutikk

Øk salge ved å starte en nettbutikk. Bestill en flott nettbutikk og la kunden betale med PayPal og/eller Vipps.

Fremhevet

Wordpress

WordPress og Divi Theme er en solid løsning med med mulighet for et flott design med mange utvidelses muligheter.

En nettside er viktig for alle bedrifter. Hvis noen lurer på noe om en bedrift er det nettsiden som først sjekkes. Men det er en del krav til dagens nettsider. Den må være tilgjenngelig for alle, støtte GDPR, SEO optimalisert og ikke minst være tilpasset alle skjermstørrelser.

For de fleste som er innom en nettside bruker en smarttelefon og da er det viktig at alt innhold ser bra ut på en liten skjerm.

Nettsidene som Erik Hansen Studio produserer støtter alle optimaliseringer for at nettopp din nettside skal så bra som mulig.

Nettside

Divi bygger på forsiden

Divi bygger på baksiden

Prosessen

 1. Bestill
  • Nettside

Bestilling

Når du bestiller en nettside så er det flere ting som må oversendes. Det første er en beskrivelse av hva man ønsker å ha med på siden, produkter/tjenester, om oss side og kanskje en kontakt side.

Så trengs bedriftens logo og da helst i vektor format (ai, eps) men man kan også bruke jpg, png hvis oppløsningen er bra nok.

Videre trenger man også bilder. Det kan brukes stock bilder, men dette er ikke anbefalt. Flotte bilder fra bedrifter er anbefalt. Erik Hansen Studio er behjelpelig med fotografering hvis det er ønskelig.

 1. Forarbeid
  • Planlegging

Planlegging

Så starter prosessen med å skape akkurat det du ønsker utifra det beskrivelsen som ble levert i bestillingen.

Det blir laget et utkast og når vi er enige går vi over til produksjon.

 1. Produksjon
  • Nettsiden blir til

Produksjon

Produksjonen kan foregå på 2 måter. Enten direkte på serveren til kunden, eller produseres lokalt hos Erik Hansen Studio for så å flyttes over på serveren til kunden når nettsiden er ferdig. Hvis kunden ikke har domene fra før kan dette ordnes. Domene blir da bestilt i kundens navn og opprettet hos Domeneshop.

 1. Levering
  • Ferdig produkt til kunde

Ferdig produkt

Når nettsider er ferdig produsert blir det satt opp en dag som nettsiden skal lanseres. Da ligger ferdig nettside klar på internett, beskyttet med https for bedre sikkerhet. Og alle epost adresser er klare til bruk.