Nettside

Vi ønsker å gi våre kunder en mulighet til å realisere drømmen om en nettside uten at lommeboka skal bli helt tom. Vi tilbyr pakker inkludert domene og webhotell.

Vi tilpasser en del ferdige maler når vi bygger en ny nettside for å holde kostnaden nede, eller vi lager hele designet fra bunnen av. Alle nettsider vi produserer er tilpasset alle skjermstørrelser og optimalisert for søkemotorer.

Alle nettsider vi produserer så bruker vi:
WordPress med tema Divi.

Divi er et flott og moderne tema som har en visuell bygger. Noe som gjør det enkelt for deg å redigerer innhold på nettsiden. Alle endringer kan du gjøre fra forsiden.

?

Priser Nettside

Alle nettsider inkluderer domene og webhotell første året.

Alle priser er eks. mva.

Priser Tillegg

Timepris

kr 850,-
#DiviRocketPlaceholder#
Alle priser er eks. mva.
?

Kunde: EKKO Digitaltrykkeri

EKKO Digitaltrykkeri trengte en nettside for å bli mer synlig på nettet og et sted dem kunne vise fram sitt arbeid. EKKO leverte ferdig design som vi produserte.

?

Kunde: Hedmarken Digitale Fotoklubb

Nettsiden inneholder konkurranser, galleri, medlemskort og mye annet for medlemmene. Nettsiden fikk et mer moderne utseende på slutten av 2020 og vi automatiserte mye av nettsiden, blant annet konkurransene.

?

Kunde: Veggbilder.art

Veggbilder.art er Erik Hansen Studio sin egen nettbutikk for salg av veggbilder.

?

Kunde: Jon Olav Helle

Jon Olav hadde en gammel Joomla nettside og vi oppgraderte den til WordPress. Hele nettsiden ble redesignet og optimalisert for små skjermer.