Foto

Alt innen foto

Fremhevet

Dokumentar

Trenger din bedrift å vise fram hva dere driver med? Vi kan være med å dokumentere arbeidshverdagen sånn at dere kan vise dere fram.

Fremhevet

Portrett

Med et portrett av nøkkelpersoner i bedriften som vises på nettsiden blir det enklere for kunder å kjenne igjen de ansatte.

Fremhevet

Drone

Vis fram bedriften fra en ny side. Med dronefoto får man helt andre bilder. Vi leverer vanlige bilder og 360 graders bilder fra luften.

Uansett hva du trenger et bilde til er det viktig at dette har nødvendig oppløsning, er skarpt og har riktige farger. Hvis ikke dette er oppfylt blir ikke resultatet bra. Det koster å bruke en profesjonell fotograf, men resultatet blir så mye bedre med riktig utstyr og et øye for motiver.

 

Cinemagraph

Eller levende bilde om du vil er en fin måte å vise fram ting på en litt annen måten enn vanlig. Det kan lages cinemagraph av mange forskjellige ting, men det er viktig at det som skal bevege seg kan repetere seg. 

Cinemagraph tar seg veldig godt ut på Instagram, eller på nettsiden.

Prosessen

 1. Bestill
  • Fotografering

Bestill foto

Når fotografering skal bestilles er er det viktig å gi en beskrivelse om hva bildene skal brukes til. Samt at det må avtales dato og klokkeslett for fotograferingen.

 1. Foto
  • Opptak

Fotografering

På fotodagen er det viktig at alle som skal fotograferes har fått beskjed og at der det skal fotograferes er klargjort for fotografering. Som at stedet er ryddet og klart.

 1. Redigering
  • Korrigering av bilder

Redigering

Når fotodagen er over så starter redigeringen av bildene. Avhengig av størrelsen på oppdraget, men bildene skal være ferdig redigert innen ca 1 uke eller før etter fotodagen.

Alle bilder som blir tatt går igjennom en utvelgelsesprosess og blir behandlet. 

 1. Levering
  • Ferdig produkt til kunde

Ferdig produkt

Når bildene er ferdige og klare for overlevering til kunde blir disse sendt med WeTransfer. Kunden får da en epost fra Erik Hansen Studio om at bildene er klare for nedlasting.

Fra eposten er mottatt har kunden 7 dager på å laste ned bildene. Etter 7 dager blir dem automatisk slettet. Rekker du ikke laste ned så er det bare å ta kontakt og bildene blir sendt på nytt.