Foto

Vi har lang erfaring med forskjellige typer fotografering og vi yter vårt beste for at du skal få akkurat det bilde du er ute etter. Under er en del av hva vi tilbyr, samt fra priser. Men skulle oppdraget innebære fotografering fra flere av våre tjenester vil du få en samlepris. Og vi priser alle våre oppdrag etter størrelsen på oppdraget. Alle priser er oppgitt eks. mva.

Bedrift

Sveising hos Fetsund Maskin AS til bruk i Bilmagasinet på Romerike.

Vi har lang erfaring med fotografering ute i bedrifter. Vi har fotografert bilder til brosjyrer for JS Norge siden 2012. Siden 2019 har vi også fotografert for Amedia til reklame magasiner. Felles for oppdragene er at det spenner seg fra portretter til å dokumentere hva bedriftene driver med og hva dem er stolte av.

Bestill

Bestill fotografering hos din bedrift i dag og få vist fram bedriften fra sine beste sider.

Pris kr 1 100,- pr time eks. mva

Portrett

Portrettfoto

Portrett til bruk på nettside.

Er det så nøye hvordan portrett bilde ser ut da? Det er noe som går igjen hos mange bedrifter som ønsker å vise fram sine ansatte. Når man ser på nettsiden over ansatte og det er 10 ansatte, er det gjerne 10 forskjellige bakgrunner og 10 forskjellige utsnitt på portrettene. Samtidig at det kanskje 4 av bildene som er i sort/hvitt, mens resten er i farger.

Resultatet av det er at bedriften kan fremstå som rotete. Men ved å få profesjonelle portrett bilder av alle ansatte blir det visuelt penere på nettsiden og bedriften fremstår mer profesjonell.

Bestill

Bestill portrettfoto for din bedrift i dag og få vist fram bedriftens ansatte på en flott måte.

Pris kr 1 100,- pr time eks. mva

Produkt

Produktfoto av koppen til EKKO Digitaltrykkeri.

Vis fram dine produkter på en flott måte. Vi produserer både still bilder og 360 bilder av dine produkter. La kundene dine se produktene fra alle sider. Vi kan produsere produktbildene med mange forskjellige bakgrunner.

Bestill

Bestill produktfoto for dine produkter i dag og få vist fram produktene på en helt ny måte.

Priser fra kr 390,- eks. mva pr produkt

Kunst

Avfotografering av maleri til bruk i digital utstilling.

Få dine malerier eller tegninger avfotografert. Avfotograferingen skjer i lyskontrollerte omgivelser for å sikre korrekte farger i de digitale filene.

Bestill

Bestill avfotografering for dine malerier eller tegninger i dag. Alle bilder leveres digitalt og er minimum 50MP i størrelse.

Priser fra kr 160,- eks. mva pr produkt

Drone

Utsikten over Farmengården på Tangen.

Visse bilder er umulig å få til fra bakken, hvordan vise fram et område med med hyttetomter? Da er det drone som gjelder. Men vi tilbyr ikke bare vanlig foto, men også ekte 360 graders bilder. Alle droner kan fotografere 90 grader nedover og noen få grader oppover. Da vil man ikke få et ekte 360 graders bilde da en del av himmelen mangler. Med vår drone har vi mulighet til å fotografere 90 grader oppover også og dermed også få med en flott himmel med alle detaljer.

Bestill

Bestill dronefoto i dag og få bilder fra et nytt perspektiv.

Pris kr 1 100,- pr time eks. mva

Event

Middelalderfestivalen på Hamar.

Et lite eller stort event, vi kan stille med en eller flere fotografer til å dokumentere alle høydepunkter igjennom dagen.

Bestill

Bestill event fotografering i dag og få vist fram alt hva som skjer på eventet.

Priser fra kr 1 100,- pr time eks. mva