Film

Film kan brukes til mye, som å skape mer oppmerksomhet på sosiale medier enn hva et foto kan. Ser man på hvordan mennesker stopper opp ved ting på sosiale medier, så er det en stor fare at dem scroller over et innlegg med bare tekst. Bruker man et bilde er sjangsen større for at dem stopper opp og leser. Men ved å bruke en film er det mye større sjangs for at du får fram budskapet du ønsker at den potensielle kunder få.

Men skulle oppdraget innebære flere av våre tjenester innen film vil du få en samlepris. Og vi priser alle våre oppdrag etter størrelsen på oppdraget. Alle priser er oppgitt eks. mva.

Produkt

Produktvideo test for EKKO Digitaltrykkeri.

En produktvideo er perfekt for produkter du ønsker skal få mer oppmerksomhet i sosiale medier. Men et produkt trenger ikke bare være et produkt du kan bestille i nettbutikken, det kan også være en opplevelse.

Bestill

Bestill din produktvideo i dag og få bedre eksponering av dine produkter i sosiale medier.

Priser fra kr 1990,- eks. mva

Musikk

Portrettfoto

Fra musikkvideoen, One Day fra Section Down.

Vi har produsert flere musikkvideoer og felles for alle er at vi produserer dem raskt. Men ikke så raskt at det går ut over kvaliteten. De fleste musikkvideoer blir filmet på en eller to dager. Første utkast av ferdig film kommer etter ca 3 dager. Trengs det justeringer, ja da fikser vi det og i teorien kan vi levere en ferdig musikkvideo innen 7 dager.

Bestill

Bestill din musikkvideo i dag og gi dine fans en opplevelse sammen med musikken.

Priser fra kr 2 990,- eks. mva

Event

Portrettfoto

Eventvideo laget for Cut Throat Barber Shop.

Et lite eller stort event, vi kan stille med en eller flere videofotografer til å dokumentere alle høydepunkter gjennom dagen.

Bestill

Bestill din eventvideo i dag og få vist fram alt hva som skjer på eventet.

Priser fra kr 1 990,- pr time eks. mva

Drone

Reklamefilm for Brandbu og Tingelstad Almenning.

Dronefilm er en flott måte å vise fram områder på.

Bestill

Bestill din dronevideo i dag og få et nytt perspektiv.

Priser fra kr 2 990,-  eks. mva