Referanser

Nettsider

MacBook ProNettsiden til Maler Iversen

Maler Iversen

På oppdrag fra EKKO Digitaltrykkeri laget vi en meget enkel landingsside til Maler Iversen. Nettsiden har blitt klargjort for senere å kunne legge til referanser.

MacBook Pro

Amnt

Amnt er en frisør salong i Oslo som trengte en ny nettside. Der har vi laget en dynamisk side som er meget enkel å oppdatere innholdet. Kunden hadde sterke meninger om hvordan den skal se ut og fikk sitt ønske oppfylt.

MacBook Pro

Epoxy Design

Epoxy Design trengte en nettside for å vise fram alle de flotte produktene dem kan lage og vi laget en dynamisk nettside som kunden enkelt kan legge til nye produkter og bilder.

MacBook Pro

Krystallengelen

Etter en vellykket oppussing av papaver.no fikk vi også utvikle krystallengelen.no, en nettbutikk for salg av energisteiner og krystaller.

MacBook Pro

Papaver Blomster

Papaver Blomster tok kontakt etter at dem fikk problemer med sin nettside. Vi pusset litt på designet og ordnet nettbutikken så den følger lovverket med mva beregning.

NB: Nettsiden er lagt ned.

MacBook Pro

Kiosk Monsen

Vi har vårt så heldige med å få lov til å lage nettsiden til Kiosk Monsen. Dette ble et prosjekt som vokste fra en enkel nettside med en meny, til å bli en nettside som tilbyr bestilling av mat på nett.

MacBook Pro

Vegars Autospa

Siden oppstart 1. mai 2020 har Vegars Autospa på kun ett år etablert ett meget godt rykte lokalt og innlandet generelt. Men dem manglet en nettside. Og vi var så heldige å fikk oppdraget med å få Vegars Autospa på nett.