Referanser

Nettsider

MacBook Pro

Inge Iversen

Da kunstner Inge Iversen mistet sin gamle Joomla nettside som jeg laget til han for snart 10 år siden eller noe, tok han kontakt. Vi landet på et enkelt design der han enkelt kan dele sine bilder og malerier. Nettsiden skal også etterhvert oppgraderes til å ha en nettbutikk der han kan selge sine malerier.

MacBook Pro

Gerd Steinheim – BeautyStudio

Gerd Steinheim – BeautyStudio i Oslo tok kontakt da dem hadde mistet nettsiden dem hadde. Dette ser vi i flere tilfeller da nettsiden kundene har ikke holdes oppdatert når nye standarder oppdateres og nettsiden blir utdatert. Vi satte opp en ny nettside, med et moderne design med det viktigste informasjonen som kunden leter etter. Og alt innhold kan kunden selv meget enkelt oppdatere.

MacBook Pro

Tor Karseth

Da EKKO Digitaltrykkeri tok kontakt for å høre om vi kunne hjelpe til med å legge ut noter fra «Lændet milla ælven – Notehefte» av Tor Karseth fant vi fort ut at det riktige var å lage en helt ny nettside, da nettsiden han hadde var fra 2009.

Vi designet en enkel side med samme innhold som var på den gamle siden, men med mulighet for at Tor enkelt kunne oppdatere nettsiden selv med nytt innhold.

MacBook Pro

Talefot

Da Talefot tok kontakt med oss, hadde dem en så gammel nettside at den ikke lenger virket. Vi laget et moderne design og et system for kommende kurs. Det ble programmert til å kun vise kommende kurs, så kunden ikke trenger å fjerne kurs som har vært.

MacBook ProNettsiden til Maler Iversen

Maler Iversen

På oppdrag fra EKKO Digitaltrykkeri laget vi en meget enkel landingsside til Maler Iversen. Nettsiden har blitt klargjort for senere å kunne legge til referanser.

MacBook Pro

Amnt

Amnt er en frisør salong i Oslo som trengte en ny nettside. Der har vi laget en dynamisk side som er meget enkel å oppdatere innholdet. Kunden hadde sterke meninger om hvordan den skal se ut og fikk sitt ønske oppfylt.

MacBook Pro

Epoxy Design

Epoxy Design trengte en nettside for å vise fram alle de flotte produktene dem kan lage og vi laget en dynamisk nettside som kunden enkelt kan legge til nye produkter og bilder.