Personvern

PERSONVERN

1. HVEM ER VI

Erik Hansen Studio

Kjøstadvegen 75

2340 Løten

e-post: hei@erikhansenstudio.no

Vår nettstedsadresse er: https://erikhansenstudio.no

2. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS ERIK HANSEN STUDIO

Erik Hansen Studio er opptatt av å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder og håndterer alle personopplysninger på en sikker og kryptert måte. Vi selger, videreformidler eller bytter ikke personopplysninger til tredjepart.

Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post hei@erikhansenstudio.no. 

3. HVORFOR OG HVA SLAGS PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

·         Registrerer salgsordre i vår nettbutikk. Navn, faktureringsadresse, fraktadresse, telefonnummer, epostadresse, betalingsinformasjon (kredittkortnummer ivaretas av PayPal dersom dette benyttes). Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.

·         Gjennomføre kjøp på erikhansenstudio.no. Navn, faktueringsadresse, fraktadresse, telefonnummer, epostadresse, betalingsinformasjon (kredittkortnummer ivaretas av PayPal dersom dette benyttes). Behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg.

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som «Enhetsinformasjon.» Vi samler enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

  • «Cookies» er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym, unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • «Loggfiler» sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.

3.1. HVEM HAR TILGANG

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

3.2. MEDIA

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

3.3. INFORMASJONSKAPSLER

Dersom du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Når du legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen din, og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

4. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE 

Vi gir ikke personopplysningene dine videre andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være et uttrykkelig samtykke fra deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss i gi ut informasjonen.

5. LAGRINGSTID 

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som er vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger som vi behandler i forbindelse med salg eller kjøpsavtale du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Janes hobbykrok oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt, som for eksempel plikt til å føre regnskap.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

6. DINE RETTIGHETER NÅR VI BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGER OM DEG 

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.  

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til hei@erikhansenstudio.no. 

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg. 

7. Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom VIPPS og PayPal. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til VIPPS eller PayPal, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon. 

Disse tredjeparts-leverandører har sine egne retningslinjer med tanke på påkrevd informasjon som vi må formidle for å benytte en tjeneste (f.eks gjennomføring av en betalingstransaksjon). Disse retningslinjene bør også leses for å få en forståelse av hvordan din personlige informasjon håndteres av disse leverandørene. Vennligst se PayPal Privacy Policy eller VIPPS for flere detaljer. 

Med en gang du forlater vårt nettsted eller blir videresendt til en tredjeparts-leverandør sitt nettsted/applikasjon beskyttes du ikke lenger av våre retningslinjer for personvern. 

Linker. Når du klikker på en link på vårt nettsted kan det hende at du ledes bort fra nettstedet. Vi er ikke ansvarlig for hvordan personvernet håndteres på disse nettstedene.

8. KLAGER
Du har ingen plikt til å gi Janes hobbykrok dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Janes hobbykrok som beskrevet under punkt 3, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig forutsetning.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. 

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Sist oppdater 11.08.2019