Om Erik Hansen Studio

Ha en flott dag!

Hei der!

Mitt navn er Erik Hansen, kommer fra Løten og jeg streber etter å tilby mine kunder akuratt det dem ønsker. Jeg har drevet profesjonelt med foto siden 2008 og alltid likt både grafisk design og video. Og jeg har laget mange nettsider i gjennom mange år, men dette mest som hobby.

Etter en nedtur i 2016 var jeg så heldig å komme til Mjøsanker og våren 2017 startet jeg på Kopi & Grafisk, som nå har skiftet navn til Ekko Digitaltrykkeri.

Adobe Illustrator CC

Der var jeg i litt over ett år og sto på både dag og natt for å bli bedre innen grafisk design og da spesielt i Adobe Illustrator CC.

Etter jeg var ferdig der var jeg så heldig å komme i praksis hos KodeKlar i Brumunddal og jeg var der ett par måneder før det firmaet ble splittet og jeg sto uten en praksisplass.

Men min sjef der så noe i meg så han kastet seg rundt og opprettet et nytt firma jeg kunne fortsette min praksis. Men et nytt firma uten kontorer så ble jeg sittende hjemme å jobbe. Noe jeg fant ut passet meg meget godt.

Så en dag kom beskjeden og at firma ikke gikk og jeg sto igjen uten praksisplass og ingen mulighet for fast jobb.

 

 

Starten på noe nytt

Det var da jeg bestemte meg for at hvis jeg skal få meg en jobb jeg trives i må jeg satse, satse alt og starte noe eget.

Året er 2019 og det var starten på Erik Hansen Studio. Stedet jeg kan drive med det jeg synes er det mest givende, grafisk design, foto, film og webdesign.

Så jeg har ikke bare skapt meg min egen jobb, men jeg skapte meg et nytt liv.

Ønske om å hjelpe andre

For meg handler det om å hjelpe deg med det du trenger hjelp til, så jeg en gang i framtiden også kan hjelpe noen som trenger en jobb.

Med vennlig hilsen
Erik Hansen