1. Om oss

Om oss

Hei der!

Mitt navn er Erik Hansen, 44 år, fra Løten og jeg streber etter å tilby mine kunder akuratt det dem ønsker. Jeg har drevet profesjonelt med foto siden 2008 og alltid likt både grafisk design og video. Og jeg har laget mange nettsider i gjennom mange år, men dette som hobby.

Etter en nedtur i 2016 var jeg så heldig å komme til MjøsAnker. Våren 2017 startet jeg på Kopi & Grafisk, som nå har skiftet navn til EKKO Digitaltrykkeri.

Adobe Illustrator CC

Der var jeg i litt over ett år og sto på både dag og natt for å bli bedre innen grafisk design. Da spesielt i Adobe Illustrator CC.

Etter jeg var ferdig der var jeg så heldig å komme i praksis hos KodeKlar i Brumunddal. Der var jeg ett par måneder før firmaet ble splittet og jeg sto uten praksisplass.

Men min sjef der så noe i meg så han kastet seg rundt og opprettet et nytt firma jeg kunne fortsette min praksis. Men et nytt firma uten kontorer ble jeg sittende hjemme å jobbe. Noe jeg fant ut at passet meg meget godt.

Så en dag kom beskjeden og at firma ikke gikk og jeg sto igjen uten praksisplass og ingen mulighet for fast jobb.

Profilbilde av Erik Hansen
Attest fra Kopi & Grafisk

Starten på noe nytt

Det var da jeg bestemte meg for at hvis jeg skal få meg en jobb jeg trives i, må jeg satse, satse alt og starte noe eget.

Året er 2019 og det var starten på Erik Hansen Studio. Stedet jeg kan drive med det jeg synes er det mest givende foto, film og webdesign.

Så jeg har ikke bare skapt meg min egen arbeidsplass, men jeg skapte meg et nytt liv.

Ønske om å hjelpe andre

For meg handler det om å hjelpe deg med det du trenger hjelp til. Så jeg en gang i framtiden også kan hjelpe noen som trenger en jobb og kanskje ikke har den rette utdannelsen. Men har det samme brennende ønske som meg å gjøre en forskjell.

Med vennlig hilsen
Erik Hansen

Skriv en anmeldelse

Vi hadde satt stor pris på om du kunne avse ett par minutter og gitt oss en anmeldelse.

Nettsiden

Facebook