Materialer

Velg det som passer hos deg

Det er viktig å velge det materialet som passer inn i akkurat ditt hjem eller kontor.

Matt fotopapir 300g

Matt fotopapir 300g er et lekkert kunstnerisk kraftig papir med en fløyelsaktig matt og svært hvit overflate. Vi printer med høykvalitets UV-print på dette papiret, hvilket gir intense og levende farger i et semimatt satin-aktig utseende. En superflott og ytterst holdbar fine art løsning, til en fornuftig pris.

Skumplate – 5 mm

Print med høykvalitets UV-print, direkte på hvit, oppskummet PVC, som gir printen et semimatt uttrykk. Printen falmer ikke og er vannfast. Platen er 5 mm tykk, med en sort kant som gir en flott avslutning på bildet.

Leveres med skjulte beslag på baksiden, så bildet får en svevende effekt, ca. 15 mm fra veggen, hvor skyggen “rammer inn” bildet.

Aluplate – 3 mm

Høykvalitets UV-print direkte på en hvit, formstabil Dibond plate (alu kompositt), som gir printen et skarpt og semimatt uttrykk. Ved print på en aluplate, får du en refleksfri utskrift som ikke falmer.

Akryl Dibond – 6 mm

Print på innsiden av 3 mm akryl (pleksiglass), hvilket skaper et skarpt bilde med ekstra dybde og kraftige farger, grunnet akrylens blanke overflate. Leveres med 3 mm alu sandwich som bakplate og skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt ca. 15 mm fra veggen.

Lerret på 38 mm blindramme

Lerretet blir spent over en 38 mm blindramme, som er klar til å henges opp. Her utnytter vi hele fargeskalaen og det lekre naturlige 330g kraftige bomullslerretet. Vi bruker UV-print som gir skarpe utskrifter som ikke falmer og kan tåle rengjøring, da det er vannfast.

Lerret med sveveramme

Velg mellom 4 forskjellige sveverammer som rammer inn bilde, uten å overlappe selve utskriften. Rammen skaper et flott avbrekk mellom motiv og vegg. Vi printer med 6 farget UV-print, hvor du får et skarpt og holdbart resultat, som kan tåle gjenskinn fra lyskilder og kan rengjøres med en fuktig klut. Canvasprinten har en organisk semimatt overflate med en lett struktur som skaper et flott spill i utskriften.

Akustikkbilde med ramme

Akustikkbildet lages med et superskarpt og slitesterkt UV-print, direkte på klasse A støydempende steinullsplater. Akustikkbildet reduser er romklangen vesentlig og utskriften falmer ikke, selv om den påvirkes av direkte sollys. Den 25 mm kraftige akustikkplaten har en strukturert overflate som gir et flott spill, og innrammes med en flott ramme etter eget valg.