Foto

Minner og muligheter

Et bilde sier mer enn 1000 ord

Vi har lang erfaring med forskjellige typer fotografering og vi yter vårt beste for at du skal få akkurat det bilde du er ute etter.

Men skulle oppdraget innebære flere av våre tjenester gir vi en samle pris på oppdraget. Og vi priser større prosjekter etter størrelsen på prosjektet.

Hvorfor velge en profesjonell fotograf?

Du kan bruke tid på å prøve å få det perfekte bilde selv, eller du kan velge oss og spare tid og få det bilde du ønsker.

Under er en del av hva vi tilbyr og du kan lese mer om tjenestene.

Reklamefoto

Trenger dere bilder til nettsiden eller sosiale medier? Vi skaper flotte bilder som viser hva dere driver med.

Portrett

Om det er en konfirmant, eller ansatt bilder til nettside. Vi tar portretter utendørs eller med enkle bakgrunner hos dere.
Konfirmant i solnedgang

Dronefoto

Bilder ovenfra gir et helt annet perspektiv enn fra bakken. Vis fram tomter eller områder fra himmelen.

Produktfoto

Få flotte produktbilder, klare til bruk i for eksempel en nettbutikk. Riktig lyssatte bilder av produkter er viktig for å få salget.

Bryllup

Å forevige bryllupsdagen gir flotte minner man kan se tilbake på resten av livet. Vi foreviger de små og store øyeblikkene.

Avfotografering

Har du et maleri eller bilde du ønsker å få trykt opp, vi hjelper deg med digitalisering og gjør det klart for trykking.

Restaurering

Gamle bilder har stor affeksjonsverdi, ikke la dem ligge i stuffen. La oss sette dem i stand med flotte farger. Og få dem i ramme på veggen.

Fant du ikke det du trenger?

Ta kontakt og hør om vi kan hjelpe deg.